TERMENI SI CONDITII

 

Termeni si conditii. Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.viademshoes.ro

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

INTRODUCERE
Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.viademshoes.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

TERMENI SI CONDITII

Comanda

Pentru a comanda online trebuie sa alegi produsul dorit, marimea corespunzatoare la care sa dai click “Adauga in cos”. Poti adauga mai multe produse in cos. Pentru a finaliza comanda trebuie sa dai click pe butonul “Finalizeaza Comanda” din cosul de cumparaturi.
Trebuie sa introduci datele personale impreuna cu adresa de expediere, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii sunt obligatorii pentru finalizarea comenzii online. Toate preturile au TVA inclus. In momentul in care comanda ta a fost inregistrata, vei primi un email de confirmare. Comanda lansata si produsul cumparat reprezinta acceptul cumparatorului fata de toate conditiile si termenii de utilizare prezentati in aceasta sectiune. Comenzile sunt primite in orice moment dar prelucrarea lor se face de luni pana vineri intre orele 8-17.Sambata si Duminica nu se prelucreaza comenzi.

Livrare si Plata

Termenul de livrare este de 2-4 zile lucratoare.
Livrarea comenzilor online se face prin Urgent Cargus , Sameday Curier sau Posta Romana.Plata comenzilor se face ramburs. Daca nu te afli intr-o localitate din zona de acoperire a curierului livrarea se va face cu Posta Romana. VIADEM SHOES nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului. Atentie: in cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi Pot aparea intarzieri din diverse cauze: meteo, sarbatori legale, etc. Poti plati ramburs, in momentul livrarii.

Produse Prezentate si Preturi

Pozele produselor au titlul de prezentare. Produsele comandate pot avea mici diferente de culoare fata de cele din pozele de pe site. VIADEM SHOES nu isi asuma raspunderea daca descrierea produselor prezentate pe site nu este considerata precisa sau completa. Preturile afisate pe site la produse includ TVA. Preturile de pe site se pot schimba oricand, fara un anunt in prealabil. Pretul final se poate modifica daca se dovedeste ca a fost afisat gresit pe site, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, caz in care cumparatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail.

Garantii Produse
viademshoes.ro iti ofera certificat de garantie valabil 30 de zile de la achizitionarea produsului. Pentru a beneficia de garantie produsul trebuie sa fie prezentat in ambalajul original, cu tot ceea ce l-a insotit, certificatul de garantie. Garantia se ofera pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si intretinere. In cazul unei reclamatii te rugam sa te adresezi pe email:viadem_comenzi@yahoo.com

 

RETURNAREA/SCHIMBUL PRODUSELOR

Clienții care nu sunt multumiți de produs îl pot returna sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Costurile de returnare sunt suportate de cumparator.

 

Clienții www.viademshoes.ro pot returna produsele cumpărate în termen de maxim 14 zile de la primire. Produsul comandat va fi returnat în aceeași stare în care v-a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit. În maxim 10 zile lucrătoare de la data primirii produsului returnat, îți vom înapoia contravaloarea comenzii intr un cont bancar.

În cazul în care s-a optat pentru schimbarea produsului comandat, noua comandă va fi procesată și expediată în maxim 3 zile lucratoare de la data returnării produsului comandat. Diferența de preț va fi returnata în maxim 10 zile lucrătoare de la data returnării produsului comandat intr un cont bancar.

Pentru a returna un produs va rugam completati formularul RETURNARI din site.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea SC VIADEM SHOES SRL, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Accesul si utilizarea paginii www.viademshoes.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe www.viademshoes.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.viademshoes.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul www.viademshoes.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor. SC VIADEM SHOES nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, SC VIADEM SHOES SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

SC.VIADEM SHOES SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

INFORMATII PERSONALE
Când prin intermediul prezentului site  va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail)